Recent Posts

    Ayça Ayşin Turan

    Ayça Ayşin Turan. She was educated in sinop municipal. 25 ekim 1992, sinop) türk dizi ve film oyuncusudur. Ayça ayşin turan, 25 ekim 1992 tarihinde i̇stanbul'da dünyaya gelmiştir. İstanbul üniversitesi radyo sinema televizyon bölümünde eğitimine devam etmektedir. Babası kastamonulu, annesi sinoplu olan güzel oyuncu i̇stanbul.

    İstanbul üniversitesi radyo ve televizyon bölümünü okumaktadır. Ayça ayşin turan ile ilgili tüm haberleri ve son dakika ayça ayşin turan haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. Ekşisözlük bana aktris bul lan allahsız. Karagül dizisindeki hali yabancı aktrislerden birine acayip benzeyen kız ama çıkaramadım bi türlü. Последние твиты от ayça ayşin turan (@aycaaysinturan).

    Ayça Ayşin Turan: Halide, ayakta duran güçlü bir insan
    Ayça Ayşin Turan: Halide, ayakta duran güçlü bir insan from im.haberturk.com
    Hakkında merak edilen soruların yanıtları, kısaca hayatı ve biyografi bilgileri kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak. Ayça ayşin turan şimdiye kadar iki farklı dizide 370 bölüm oynamış. Biyografi alanında yer alan içerikler kişinin kişisel bilgilerinden otomatik olarak oluşturulmuştur. Ayça aysin turan (born in sinop) is a turkish actress. Eğitimini , sinop belediye konservatuarında da eğitim görmüştür. Karagül adlı dizide ece uslu, şerif sezer, yavuz bingöl gibi isimlerle beraber rol alan turan, dizide 'ada'. 8,014 likes · 25 talking about this. Karagül dizisindeki hali yabancı aktrislerden birine acayip benzeyen kız ama çıkaramadım bi türlü.

    1992 yılında sinop'ta dünyaya gelen.

    Ayça ayşin turan ile ilgili tüm haberleri ve son dakika ayça ayşin turan haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. Ayça aysin turan (born in sinop) is a turkish actress. Ayça ayşin turan sinop'ta, karadeniz'in hırçın dalgalarıyla doğup büyüdü, i̇stanbul'da şöhreti yakaladı. Her mother is from the city of sinop. Ayça ayşin turan, 25 ekim 1992 tarihinde i̇stanbul doğumludur. İstanbul üniversitesi radyo ve televizyon bölümünü okumaktadır. 1992 yılında sinop'ta dünyaya gelen ayça ayşin turan 2011 yılında dinle sevgili adlı dizide gülfem karakterini canlandırmıştır. Bu içerik onedio üyesi kullanıcı tarafından üretilmiş, onedio editör ekibi tarafından. Şimdilerde yayınlanacak olan ilk türk netflix dizisi hakan: Eğitimini , sinop belediye konservatuarında da eğitim görmüştür. Karagül dizisindeki hali yabancı aktrislerden birine acayip benzeyen kız ama çıkaramadım bi türlü. Hakkında merak edilen soruların yanıtları, kısaca hayatı ve biyografi bilgileri kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak. Ayça ayşin turan, 25 ekim 1992 tarihinde i̇stanbul'da dünyaya gelmiştir.

    Mimarlık bölümü'nde okuyan 26 yaşındaki. After the huge success of ayça ayşin turan in the netflix tv series the protector, fans were eagerly awaiting the new work of the young star. Ayça ayşin turan, 25 ekim 1992 sinop doğumludur. Biz de ayça ayşin turan'a kariyerinde yakaladığı bu büyük başarının uzun yıllar devam etmesini diliyoruz. Babası kastamonulu annesi ise sinoplu'dur.

    Ayça Ayşin Turan lyrics
    Ayça Ayşin Turan lyrics from lyricstranslate.com
    She continued her education in the department of radio, cinema and television in istanbul university. Biyografi alanında yer alan içerikler kişinin kişisel bilgilerinden otomatik olarak oluşturulmuştur. Bu içerik onedio üyesi kullanıcı tarafından üretilmiş, onedio editör ekibi tarafından. Istanbul university radio cinema television. Mimarlık bölümü'nde okuyan 26 yaşındaki. Ayça ayşin turan ile ilgili tüm haberleri ve son dakika ayça ayşin turan haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. Ayça ayşin turan oyunculuk eğitimini tamamladıktan sonra ilk dizi kariyerine başlamıştır. Ayça ayşin turan sevgilisi, filmleri, dizileri, estetik oldu mu?

    İstanbul üniversitesi radyo sinema televizyon bölümünde eğitimine devam etmektedir.

    Ayça ayşin turan, 25 ekim 1992 tarihinde sinop'ta dünyaya geldi. Born 25 october 1992) is a turkish actress. Ayça ayşin turan, 25 ekim 1992 sinop doğumludur. Biyografi alanında yer alan içerikler kişinin kişisel bilgilerinden otomatik olarak oluşturulmuştur. People who liked ayça aysin turan's feet, also liked She continued her education in the department of radio, cinema and television in istanbul university. She was educated in sinop municipal. Ayça ayşin turan sevgilisi kim gibi sorular sorulabiliyor. Ayça ayşin turan karagül adlı dizide hem oyunculuğu hemde güzelliği ile ekran severlerin büyük beğenisini toplamış ve dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır. Ayça ayşin turan oyunculuk eğitimini tamamladıktan sonra ilk dizi kariyerine başlamıştır. Her mother is from the city of sinop. Babası kastamonulu, annesi sinoplu olan güzel oyuncu i̇stanbul. Kastamonu kökenli bir babaya ve sinop kökenli bir anneye sahiptir.

    Ayça ayşin turan sevgilisi kim gibi sorular sorulabiliyor. Ayça aysin turan (born in sinop) is a turkish actress. Babası tunuslu annesi ise sinopludur. Karagül adlı dizide ece uslu, şerif sezer, yavuz bingöl gibi isimlerle beraber rol alan turan, dizide 'ada'. Şimdiye dek birçok sinema filmi ve dizide rol aldı.

    Ayça Ayşin Turan ile Röportaj - Fotoğraf 11 - InStyle Türkiye
    Ayça Ayşin Turan ile Röportaj - Fotoğraf 11 - InStyle Türkiye from www.instyle.com.tr
    Born 25 october 1992) is a turkish actress. After the huge success of ayça ayşin turan in the netflix tv series the protector, fans were eagerly awaiting the new work of the young star. Eğitimini , sinop belediye konservatuarında da eğitim görmüştür. She continued her education in the department of radio, cinema and television in istanbul university. Kadın oyuncu ayça ayşin turan 1,67 m boyundadır. Şimdilerde yayınlanacak olan ilk türk netflix dizisi hakan: Ayça ayşin turan sevgilisi, filmleri, dizileri, estetik oldu mu? Ayça ayşin turan oyunculuk eğitimini tamamladıktan sonra ilk dizi kariyerine başlamıştır.

    Ayça ayşin turan, 1992'de i̇stanbul'da dünyaya geldi.

    Ayça ayşin turan'ın dikkat çektiği ilk yapım 2014 yılında dahil olduğu karagül dizisidir. 1992 yılında sinop'ta dünyaya gelen ayça ayşin turan 2011 yılında dinle sevgili adlı dizide gülfem karakterini canlandırmıştır. Ayça ayşin turan, 25 ekim 1992 tarihinde sinop'ta dünyaya geldi. Kadın oyuncu ayça ayşin turan 1,67 m boyundadır. Babası kastamonulu annesi ise sinoplu'dur. Ayça ayşin turan, 25 ekim 1992 tarihinde i̇stanbul'da dünyaya gelmiştir. Babası tunuslu annesi ise sinopludur. Ekşisözlük bana aktris bul lan allahsız. İstanbul üniversitesi radyo sinema televizyon bölümünde. Aslen sinoplu olan başarılı oyuncu 25 ekim 1992 doğumludur. Istanbul university radio cinema television. Ayça ayşin turan, 25 ekim 1992 sinop doğumludur. Aslen sinoplu olan turan, i̇stanbul üniversitesi radyo ve televizyonculuk bölümü'nde eğitim hayatına devam ediyor.

    Belum ada Komentar untuk "Ayça Ayşin Turan"

    Posting Komentar

    Iklan Atas Artikel

    Iklan Tengah Artikel 1

    Iklan Tengah Artikel 2

    Iklan Bawah Artikel

    close